Keçiören Şehit Enis Kırımlı Ortaokulu

Esertepe Mah. 302. Sok. No 7 Keçiören/ANKARA
Vizyon
Kaliteyi sürekli hale getirerek her gün daha iyiye ulaşmak Öğrencilerimizin geleceğinin bizim geleceğimiz olduğuna inanırız. Öğrencilerimizin bireysel gelişimleri için ortamlar hazırlarız. Başarının ekip çalışmasıyla yakalanacağına inanır, ortak aklı kullanarak kararlar alırız. Değişimin ve sürekli gelişmenin önemine inanırız. Toplumun beklentilerini dikkate alarak çalışırız. Eğitimde kaliteyi ön planda tutarız
Misyon
Özgüvene sahip, kendini sürekli geliştiren ve topluma katkı sağlayan bireyler yetiştirmektir.
Başarılar
Ulaşım
Okulumuz Keçiören Esertepe Mahallesinde yer almaktadır. Bu nedenle Ulus-Kuşcağız-Atapark hatlı, Ulus-Piyangotepe hatlı, Ulus-Esertepe hatlı, Ulus-Ovacık hatlı otobüs ve/veya dolmuşlar ile gelinebilir. Esertepe Garanti Bankası şubesinin tam arka sokağında yer alan okulumuzun Ulus’a uzaklığı otobüs veya dolmuş ile 20 dak. mesafesindedir. Özel vasıta ile Ulus-Dışkapı-GATA Hastanesi-Aşağı Eğlence-Etlik Lisesi-Yamantürk Ticaret Meslek Lisesi güzergahı takip edilerek okulumuza ulaşılabilir.
Esertepe Mah. 308. Sok. No: 07
İlçe merkezine 3 km, İl Merkezine 7,5 km.
VOLEYBOL GENÇ YILDIZLAR İL 1.LİĞİ FUTSAL OKULLAR ARASI İL 3.LÜĞÜ