İş sağlığı ve güvenliği panomuz hazırlandı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda kutlandı.

1.7/C İkra DENİZ

2.5/D Hiranur AKYEL

3.7/C Sümeyra YAZICI

4.5/E Kerim ÖZBEY

yapılan İngilizce karaoke yarışmasında dereceye girmişlerdir.

12 Mart İstiklal Marşının kabulü ile ilgili törenimiz yapılmıştır

12 Mart İstiklal Marşının Kabulu haftasında yapılan "İstiklal Marşını En Güzel Okuma Yarışması"' nda dereceye giren öğrencilerimiz:

5B Elmas Duru ŞAHİN

6E Aysima ÇİÇEK

7F Yezdanur ÇELİK

7F Ecrin BAYRAM

7H Gülsen ERTÜRK

Mrt

Okulumuzda yapılan Kuran-ı Kerimi güzel okuma yarışmasında birinci,ikinci ve üçüncü olan öğrencilerimiz,

1.7D Sudenur YILDIZ

2.7C M.EminŞEHİRLİ

3.7F Muzaffer POYRAZ

Mrt

Fadime ARSAL ve Servet ÇİÇEN hocalarımızın rehberliğinde Tacettin Dergahına gezi düzenlenmiştir.

Mrt

Duygu BEKİROĞLU hocamızın rehberliğinde Dijital Hayvanat Bahçesine gezi düzenlenmiştir.

Mrt

Okulumuzda 5.ve 6.sınıflarımız arasında Matematik Öğretmeni Nihal Göktaş Gökgöz tarafından Çarpım Tablosu yarışması düzenlenmiştir.

Mrt

Okulumuzda 5. 6.7. ve 8.sınıflarımız arasında Türkçe zümresi tarafından şiir dinletisi yarışması düzenlenmiştir.

Mrt

Sivil savunma haftası Merve ABAY ve Tuncay GARİP hocamın hazırladığı program ile yapılmıştır.

Şbt

Türkiye Kick Boks Şampiyıonasında 2. olan öğrencimiz 8-I sınıfından Mustafa Beraty GÖDOĞAN' ı tebrik ediyoruz.

Şbt