EMRAH EROK - OKUL MÜDÜRÜ

17 Eylül 1992 tarihinde Çankırı ilinde doğan Emrah EROK, ilköğretimini Ankara’da, ortaöğretimini Çankırı’da tamamlamıştır. 2014 yılında Gazi Üniversitesi Gazi Eğitim Fakültesi İngilizce Öğretmenliği’nden mezun olmuştur. 2023 yılında Gazi Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü Eğitim Yönetimi Ana Bilim Dalı’nda, “Okul Yöneticilerinin ve Öğretmenlerin Tersine Mentorlük Davranışlarının İncelenmesi” tezi ile yüksek lisans eğitimini tamamlamıştır.

Meslek hayatına 2014 yılında Yozgat’ın Sarıkaya ilçesinde İngilizce Öğretmeni olarak başlamıştır. Okul müdür yardımcılığı, okul müdür vekilliği görevlerini yapmıştır. 2022 Eylül tarihinden itibaren Keçiören Şehit Enis Kırımlı Ortaokulu’nda Okul Müdürü olarak görev yapmaktadır. Birçok hizmet içi eğitimi, Afad Hafif Arama-Kurtarma Eğitimi almıştır. 1 Üstün başarı belgesi bulunmaktadır. Evli ve bir çocuk babasıdır.