Şbt

Türkiye Kick Boks Şampiyıonasında 2. olan öğrencimiz 8-I sınıfından Mustafa Beraty GÖDOĞAN' ı tebrik ediyoruz.

Şbt

6 ŞUBAT 2023 tarihinde meydana gelen depremin 1. yılında öğrencilerimizde farkındallık yaratmak için seminer düzenlendi.

Şbt

Okulumuz İngilizce Öğretmeni Hatice Şahin DURGUN rehberliğinde Kelime Müzesine gezi düzenlendi.

Şbt

Okulumuzca Millet Kütüphansesine gezi düzenlenmiştir.

8. Sınıflarımıza yönelik Ankara Fen Lisesine gezi düzenlenmiştir.

Enerji Tasarrufu Haftası için pano hazırlandı.

8.  Sınıflarımıza yönelik Meslek tanıtımlarımız devam etmektedir.

Ara

Okulumuz İngilizce Zümresi Öğrencilerimiz arasında İngilizce yarışması düzenledi.

Ara

Okulumuzda Yerli Malı Haftası kapsamında etkinlikler ve kutlamalar yapıldı.

Ara

Öğrenci ve Velilerimize yönelik İlk yardım Eğitimi verilecektir.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü okulumuzda çeşitli etkinlikler ile kutlandı. Bu özel günde yanımızda olan okulumuza adını veren şehidimizin ailesine teşekkür ediyoruz.

Kas

Dünya Çocuk Hakları Günü programı düzenlenmiştir.

Kas

Okulumuza ismini veren Şehit Polis Enis Kırımlının şehadetinin yıl dönümünde müdürmüz, öğretmenlerimiz ve öğrencilermiz ile birlikte ziyaret ettik.