Kas

Okulumuzda 10 Kasım Atatürk'ü anma progrmı gerçekleştirilmiştir. Törenimizi hazırlayan arkadaşlara teşekkür ederiz.

Kas

Geçmiş yıllarda okulumuzdan mezun olan ve şuan cumhuriyet fen lisesisinde okuyan Efe Avseren ile Keçiören fen lisesinde okuyan Orhan Aktürk 8. Sınıf öğrencilerimizle buluştu.LGS’ye hazırlanan öğrencilerimizin motivasyonlarını artırmak amacıyla mezun öğrencilerimizi okula davet ettik.Yapılan etkinlikte mezunlarımız sınava hazırlanma sürecine dair tecrübelerini paylaşarak tavsiyelerde bulundu.8 sınıf öğrencilerimizin merak ettiklerini sorup cevap bulabildikleri verimli bir etkinlik gerçekleştirdik.

Satranç turnuvasında Finalde

7C Sınıfından Kaya Emir ŞAHİNER ve 8D sınıfından Hüseyin GÖCEN  birinci olmuştur,

Kas

100. yılında Cumhuriyet Bayramı okulumuzda coşku ile kutlandı.

Dr.Sinan DEMİRTÜRK tarafından Cumhuriyet konulu seminer verilmiştir

Kas

Teknoloji tasarım öğretmenlerimizin hazırladığı Çizgilerle ATATÜRK konulu sergimiz sergilenmiştir, Emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür EDERİZ.

Kas

100.yıl etkinliği konulu pano yarışmasında 5G,5A,6E,7E,7F,8A,8B ve 8F sınıflarımız birinci olmuştur

100.Yıl 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları ile ilgili panolarımızdan örnekler

Kas

Görsel sanatlar öğretmenimiz Nagihan BOLAT GÜNSAY tarafından Cumhuriyet panomuz hazırlanmıştır.

Kas

Okulumuz rehber öğretmeni Büşra ÇETİN ve Beden eğitimi öğretmeni Mürüvvet KARATAŞ tarafından düzenlenen Mangala Turnuvasında 5B Azra MENEKŞE ve 6D den Enes IŞILAK birinci olmuşlardır.

Kas

Okulumuz rehber öğretmeni Büşra ÇETİN tarafından öğrencilerimize sağlıklı yaşam ve kişisel temizlik ile ilgili seminer verilmiştir

Kas

Fen bilgisi öğretmenimiz Gülşen DÖĞÜŞÇÜ tarafından öğrencilerimize Kızılay haftası ile ilgili seminer verilmiştir

Kas

Ekim ayı Temiz Okul Temiz Sınıf projesi kapsamında 5B,6E,7E ve 8G sınıflarımız birinci olmuştur

Ekim ayı Ayın ögrencilerimiz

5G den Osman ENSAR YAZAR

6E den Erçin BeratÇAKIR

7G den Gökçen Gülten ŞENBAKAR

8G den İrem ÇELEĞEN seçilmiştir

Ekm

İSTİKBAL'DEN İSTİKLAL'E 100. YILDA CUMHURİYET SEMİNERİMİZ  27/10/2023 tarihinde Saat: 14:00 okulumuzda düzenlenecektir.