Kas

Okulumuz personeline okul rehber öğretmenimiz Rıza ÖZDOĞAN tarafından temizlik, kişisel hijyen, salgın hastalıklardan korunma ile ilgili seminer verilmiştir,

Ekm

100.yıl kutlamaları kapsamında  Gezi kulübü danışman öğretmenimiz Mürüvvet KARATAŞ ve Sosyal bilgiler öğretmenimiz Ebru GÜNAL tarafından Anıtkabir ziyareti düzenlenmiştir,

Ekm

Okul türleri tanıtımı kapsamında Rehber öğretmenimiz Ceylan Durgun ve Merve Abay öğretmenlerimiz tarafından Pursaklar fen lisesine gezi düzenlenmiştir,

Ekm

Stres yönetimi eğitimi semineri okul rehber öğretmeni Büşra Çetin öğretmenimiz tarafından verilmiştir

Ekm

6 Ekim 2023 Cuma günü Türkçe Öğretmenlerimiz Şeyma KARDAŞ, Hatice SARIÇAM ve Okul Rehber Öğretmenimiz Ceylan DURGUN'un kılavuzluğunda 8/D ve 8/E sınıfı öğrencileri TBMM'yı ziyaret ederek demokrasi kültürümüz hakkında bilgi edindiler.Öğrencilerimize Genel Kurul Salonu'nda TBMM'nin tarihi ve işleyişi hakkında sunum yapıldı.Bazı öğrencilerimizle röportaj yapıldı.Öğrencilerimiz, 15 Temmuz 2016'da hain darbe girişiminde 2.kez Gazi olan Türkiye Büyük Millet Meclisi'mizi ibretle gözlemleme fırsatı buldular.15 Temmuz Şehitlerini Anma Anıtı ziyareti gerçekleştirildi.

Ekm

Okulumuzda Deprem tatbikatı gerçekleştirildi.

Ekm

Ankara'nın Başkent Oluşunun 100. yılı okulumzda düze3nlenen program ile kutlandı.

Ekm

13 Ekim Dünya Afet Risklerinin azaltılması günü kapsamında okulumzda öğrencilerimize bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Ekm

Okulumuzda öğrencilerimize ve velilerimize yönelik Diyabet Eğitimi verilmiştir. Eğitimi veren Lefke Üniversitesi Öğretim Üyesi Sayın Doktor Ayşe Sevim ÜNAL' a okulumuz adına teşekkür ediyoruz.

Ekm

Okulumuzda Diyabet Eğitimi Semineri verilecektir.

Ekm

Okulumuzda öğrencilerimizin katılımıyla mangala turnuvası düzenlenmektedir.

Ekm

2023 - 2024 Eğitim Öğretim yılı Okul Aile Birliği Toplantısı yapılacaktır.

Okulumuz öğrencileri arasında Satranç turnuvamız başlamıştır.

Okulumuzda Ahilik haftası programı gerçekleştirildi.

Okulumuzda 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ programı gerçekleştirildi.